Belangrijkste Highlights van Elementor 3.23

 

1. Live Zoekresultaten met AJAX De nieuwe Zoekwidget toont real-time resultaten terwijl je typt, dankzij AJAX. Dit verbetert de zoekervaring en maakt het makkelijker voor bezoekers om direct te vinden wat ze zoeken, zonder een aparte resultatenpagina te bezoeken.

2. Drijvende Knoppen De nieuwe Drijvende Knop-widget helpt conversies te verhogen door directe links naar chats of andere platforms toe te voegen. Je kunt deze knoppen volledig aanpassen en ze op specifieke pagina’s of momenten laten verschijnen om de betrokkenheid van bezoekers te vergroten.

3. Link in Bio Widgets Elementor 3.23 introduceert zeven nieuwe Link in Bio-widgets, ideaal om al je belangrijke links op een overzichtelijke pagina te presenteren. Perfect voor sociale mediaplatforms zoals Instagram en TikTok.

4. Verbeterde Prestaties Nested Elements zijn geoptimaliseerd voor snellere prestaties, en Element Caching is nu standaard ingeschakeld voor snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring.

Samenvatting

Elementor 3.23 biedt krachtige nieuwe tools zoals Live Zoekresultaten, Drijvende Knoppen, en Link in Bio-widgets, terwijl het ook de prestaties en toegankelijkheid van je website verbetert. Update vandaag nog om deze functies te benutten!