WordPress en
WooCommerce
specialist

In zuidwolde

Administratiekantoor de Jonge lanceert vernieuwde website in samenwerking met FP Creation

In samenwerking met FP Creation hebben we een digitaal platform gecreëerd dat niet alleen modern is, maar ook de visie van Administratiekantoor de Jonge weerspiegelt. In deze blog post gaan we dieper in op de lancering van de splinternieuwe website van Administratiekantoor de Jonge!

Waarom een nieuwe website?

De vorige website van Administratiekantoor de Jonge liep achter op het gebied van design en functionaliteit. Echter stond de website op een verouderd systeem en daarom was de wens vanuit Administratiekantoor de Jonge een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos functioneerde voor bezoekers.

Samenwerking met FP Creation

In samenwerking met FP Creation, een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntende creatieve werk en online videoproducties die perfect passen bij het merk en de cultuur van organisaties, hebben we een website ontwikkeld voor Administratiekantoor de Jonge die past bij het bedrijfsvisie van hen.

Een van de hoogtepunten van onze samenwerking met FP Creation is de creatie van de afbeeldingen die op de website te zien zijn. FP Creation heeft Administratiekantoor de Jonge voorzien van prachtige en passende visuele elementen die de boodschap van Administratiekantoor de Jonge versterken en verlevendigen.

Wat is er nieuw?

Met de lancering van de nieuwe website hebben we niet alleen een visueel aantrekkelijke en functionele website gecreëerd, maar hebben we ook de inhoud geoptimaliseerd om beter aan de behoeften van onze bezoekers te voldoen.

We nodigen u van harte uit om de vernieuwde website van Administratiekantoor de Jonge te verkennen via dejongeadministratie.nl. We zijn enorm trots op het resultaat in samenwerking met FP Creation en we hopen dat je net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij.

dejongeadministratie