WordPress en
WooCommerce
specialist

In zuidwolde

De perfecte match: RC de Weide en hun nieuwe website

Bij RC de Weide in Hoogeveen draait alles om tennis en padel, en met trots kunnen we zeggen dat ze al geruime tijd een gewaardeerde klant van ons zijn. Onlangs kwamen ze naar ons met een gloednieuw ontwerp voor hun website, en we hebben ervoor gezorgd dat dit ontwerp tot leven kwam op een moderne WordPress-omgeving. Waarom was dit zo belangrijk voor RC de Weide? Laten we eens een kijkje nemen!

Een nieuwe start met WordPress

Voorheen draaide de website van RC de Weide op ons oude CMS-systeem genaamd Baseys. Hoewel dit systeem zijn dienst bewees, was het tijd voor een upgrade. Het nieuwe ontwerp dat RC de Weide ons bracht, verdiende een krachtiger platform, en dat vonden we in WordPress. Hierdoor konden we een website bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren.

Alle aspecten van de Vereniging onder één dak

RC de Weide is meer dan alleen een tennis- en padelvereniging; het is een bruisende gemeenschap van sportliefhebbers. Daarom was het voor hen essentieel om verschillende aspecten van hun vereniging op de website te kunnen laten zien. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

1. Inschrijving van Nieuwe Spelers: Nieuwe spelers kunnen nu eenvoudig lid worden van RC de Weide via de website. Met duidelijke formulieren en instructies is het aanmeldproces een fluitje van een cent.

2. Reserveren van Tennis- en Padelbanen: Voor fanatieke tennissers en padelspelers biedt de website de mogelijkheid om rechtstreeks tennis- en padelbanen te reserveren. Zo is het altijd duidelijk wanneer en waar je kunt spelen.

3. Informatie voor Nieuwe en Bestaande Spelers: De website is informatief voor zowel nieuwkomers als ervaren leden. Iedereen kan gemakkelijk toegang krijgen tot essentiële informatie over de vereniging.

4. Agenda Functie: De agenda-functie op de website geeft een duidelijk overzicht van alle geplande evenementen en activiteiten. Zo mis je nooit meer een belangrijke datum!

5. Laatste Nieuws: Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van RC de Weide via de nieuwssectie op de website.

6. Pakketten en Aanbiedingen: Of je nu op zoek bent naar lidmaatschapspakketten, trainingssessies of andere aanbiedingen, je vindt ze eenvoudig op de website.

7. Sportkleding en KNLTB’s: Voor degenen die op zoek zijn naar clubgerelateerde merchandise of graag willen deelnemen aan KNLTB’s Meet & Play, is onze website de plek om naartoe te gaan. Onze sectie voor sportkleding toont alle beschikbare merchandise, terwijl de integratie met KNLTB’s Meet & Play het gemakkelijk maakt voor leden om deel te nemen aan deze populaire tennisinitiatieven.

RC de Weide’s nieuwe website is de belichaming van hun toewijding aan hun leden en de groeiende tennis- en padelgemeenschap in Hoogeveen. We zijn er trots op om hen te ondersteunen in hun digitale reis en kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking. Mocht je ooit nieuwsgierig zijn naar wat RC de Weide te bieden heeft, bezoek dan gerust hun website en ontdek het zelf!

ScreenShot Tool 20230921112254