WordPress en
WooCommerce
specialist

In zuidwolde

Maak kennis met onze stagiair Xander

Mijn naam is Xander Verzijden en ik ben 21 jaar oud. Momenteel studeer ik Software Development aan het Deltion College in Zwolle en loop ik stage bij de afdeling Webdiensten, wat ik echt heel leuk vind. Dit is mijn tweede stageperiode bij Plus Automatisering, omdat mijn vorige ervaring hier erg positief was.

Mijn stage begon op 12 februari en loopt tot 14 juni. Samen met mijn stagebegeleider, Harm Jakob, heb ik doelen opgesteld voor deze periode. Een belangrijk doel is om mijn programmeervaardigheden met CodeIgniter verder te ontwikkelen. CodeIgniter is een PHP Framework waarmee we maatwerkapplicaties bouwen. Daarnaast wil ik meer kennis opdoen over WordPress en Elementor, omdat de afdeling Webdiensten hierin gespecialiseerd is en klanten van Plus Automatisering dit gebruiken voor hun websites en webshops.

Naast het werken met deze tools, ondersteun ik bij andere taken zoals klantenservice via de telefoon en mail. Hierdoor krijg ik praktijkervaring en leer ik meer over de klanten, hun producten en de werking van onder anderen WordPress, WooCommerce en Elementor. Dus wanneer je naar Webdiensten belt, krijg je misschien wel mij aan de lijn!