WordPress en
WooCommerce
specialist

In zuidwolde

Tobias van der Heide – De Ambachtelijke Smederij

Bij Plus Automatisering zijn we altijd op zoek naar boeiende projecten waarin we onze digitale expertise kunnen combineren met creativiteit en ambachtelijk vakmanschap. Onlangs kregen we de kans om samen te werken met Mela Media, die ons voorzag van prachtige ontwerpen voor de website van smederij Tobias van der Heide. Het was aan ons om deze ontwerpen tot leven te brengen en te transformeren tot een website die het ambacht van Tobias op de voorgrond plaatst.

Van Authentiek Hang- en Sluitwerk tot Hedendaags Interieur

Bij Smederij Tobias van der Heide bent u aan het juiste adres voor al uw ijzercreaties, of u nu op zoek bent naar authentiek hang- en sluitwerk of hedendaagse interieurinrichting. Hier draait alles om maatwerk, en uw wensen staan centraal. Tobias heeft een passie voor het smeden en heeft zich ontwikkeld tot een ware vakman in zijn ambacht.

Achtergrondverhaal van Tobias van der Heide

Tobias’ reis begon na het volgen van een smeedcursus bij een lokale smid in Veendam. Zijn fascinatie voor het smeden van ijzer werd al snel een levenslange passie. In 2012 besloot hij zijn eigen bedrijf op te starten en zich verder te ontwikkelen in het vak. Zijn toewijding en liefde voor het ambacht zijn duidelijk te zien in zijn werk, en hij heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van smeedijzeren creaties die zowel functioneel als kunstzinnig zijn.

Het Realiseren van de Website

Onze taak was om de visie van Mela Media en het vakmanschap van Tobias van der Heide samen te brengen in een website die de essentie van zijn werk weerspiegelt. Met behulp van WordPress en Elementor hebben we een prachtige, gebruiksvriendelijke website gecreëerd waar bezoekers kunnen bladeren door zijn portfolio, meer te weten kunnen komen over zijn diensten en contact met hem kunnen opnemen.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het online succes van Smederij Tobias van der Heide. De nieuwe website is een eerbetoon aan zijn ambacht en biedt een platform waar hij zijn meesterlijke ijzerwerk kan delen met de wereld.

Ontdek het Werk van Tobias van der Heide

Benieuwd naar de smeedkunst van Tobias van der Heide? Bezoek zijn nieuwe website en ontdek de prachtige creaties die hij heeft gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een uniek smeedijzeren stuk voor uw huis of bedrijf, of gewoon geïnspireerd wilt raken door ambachtelijk vakmanschap, Smederij Tobias van der Heide heeft het allemaal.

We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om samen te werken aan dit project en kijken uit naar meer inspirerende samenwerkingen in de toekomst. Als u ook op zoek bent naar professioneel webdesign en ontwikkeling, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw online visie tot leven te brengen.

ScreenShot Tool 20230914123411